Ο παράδεισος των κυριών: Ποιος μαχαιρώνει την Μάγια;

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Ο Παράδεισος των Κυριών” η Δωροθέα καταλήγει φυλακή μετά από τις καταγγελίες της Όλγας, και αυτό γεννά πολλές εξελίξεις. Ένα από τα σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν αφορά τη Μάγια.

Ο Αποστόλης, απογοητευμένος μετά την ενέδρα της αστυνομίας και την προδοσία του γιου του, επιστρέφει στη Μάγια, το μόνο άτομο που ακόμα εμπιστεύεται. Η σχέση τους εξελίσσεται και γίνεται ερωτική.

Ωστόσο, ο Φώτης, ο αντίπαλος του Αποστόλη, σχεδιάζει μια επίθεση κατά του Αποστόλη. Καθώς επιτίθεται, η Μάγια βάζει τον εαυτό της μπροστά για να προστατέψει τον Αποστόλη και το μαχαίρι καρφώνεται πάνω της.

Ταυτόχρονα, η είδηση του θανάτου της Λιζέτας σοκάρει τον Ντίνο και τη Μιράντα. Προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να ανακοινώσουν το νέο αυτό στον άντρα της και την κόρη της. Η Όλγα έχει μάθει για τον Αποστόλη και το κρύβει από τη Δωροθέα, κάτι που σίγουρα σχετίζεται με τη δική της συμμετοχή σε αυτά τα γεγονότα.

Η αστυνομία επισημαίνει ότι η Λιζέτα βρέθηκε στο σημείο όπου είχε δώσει ραντεβού με τον Άγη, σύμφωνα με το γράμμα του, και η Πολυξένη οδηγείται για ανάκριση.