Το Ναυάγιο: Αμοιβαίος ενθουσιασμός και από τις δυο πλευρές

Είναι προφανές ότι ένας ερωτικός δεσμός αναπτύσσεται ανάμεσα στον Άγγελο και τη Βάσω στη δραματική σειρά του MEGA, με τίτλο «Το Ναυάγιο». Ο Μάκης και η Λίνα φαίνεται ότι είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτού του ειδύλλιου.

Ο Μάκης, διαμένοντας το τελευταίο διάστημα στους οικίσκους της κυρίας Χριστίνας, έχει δημιουργήσει μια στενή σχέση με τον Άγγελο, προσωπό που τον εκτιμά κατά κόρον. Καθώς παρατηρεί την ευτυχία του Άγγελου με τη Λίνα, αισθάνεται ότι θα έπρεπε να ξαναβρεί τον παλιό του εαυτό, ώστε να ανακτήσει το παλιό του χαμόγελο.

Προς το παρόν, η Λίνα έχει πάρει την πρωτοβουλία να προστατεύσει την αδερφή της , μετά τον τερματισμό του αρραβώνα της και την μετακόμισή της στην Αθήνα σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα. Η Βάσω πέρασε πολύ άσχημα αφού ο πρώην αρραβωνιαστικός της την διέλυσε συναισθηματικά με την απιστία του. Ως εκ τούτου, έφυγε με την αδερφή της στην Αθήνα για να βρει τη σταθερότητα και να ξαναβρεί τον εαυτό της.

Η Λίνα, προβληματισμένη για την αδερφή της, συζητά την κατάστασή της με τον Μάκη. Αυτός, κατανοώντας τη συναισθηματική μάχη της Βάσως, βλέπει αυτή την περίσταση ως την τέλεια ευκαιρία για να γνωρίσει η Βάσω τον Άγγελο. Έτσι, ο Μάκης και η Λίνα συντονίζουν το σχέδιο τους.

Περαιτέρω, σε μια σύναξη που διοργανώνεται από τη Πολυξένη για το επόμενο επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο», η Βάσω και ο Άγγελος συναντιούνται πρώτη φορά και πιθανώς δημιουργείται ένας αμοιβαίος ενθουσιασμός και από τις δυο πλευρές…

.