Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος φυλακίζεται, η Αλεξάνδρα αγνοείται

Ένας απάνθρωπος γιατρός προσπαθεί να αφαιρέσει τη ζωή του Στέφανου στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς αποτρέπεται.

Όπως αναφέρει το 7ΜέρεςTV, η Μαργέτα και η Δήμητρα απέτρεψαν τη φονική επίθεση του γιατρού που είχε λάβει εντολή να τον δολοφονήσει, κρύβοντας τον Στέφανο σε ένα ασφαλές σημείο. Ο Στέφανος διέφυγε τον θάνατο στο παρά πέντε.

Η Μαργέτα δεν μπορεί να κρύψει την αγωνία της και παραμένει δίπλα του. Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα αγωνίζεται για τη ζωή της στο νοσοκομείο, ενώ η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος κάνουν σχέδια να απομακρυνθούν για πάντα από το Κιάρι.

Οι εξελίξεις στη σειρά “Έρωτας Φυγάς” είναι συναρπαστικές καθώς οι δύο βασικοί χαρακτήρες, Μάρκος και Αλεξάνδρα, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση μετά την απόπειρα φυγής τους από το Κιάρι.

Μετά την απόπειρα φυγής τους, ο Μάρκος βρίσκεται στη φυλακή, ενώ η Αλεξάνδρα αγνοείται. Αφού καταφέρνουν να δραπετεύσουν από το Κιάρι μαζί με τα παιδιά τους, η χαρά τους διαλύεται όταν η Νότα αποκαλύπτει στον Ιάσονα την απόφαση της Αλεξάνδρας να φύγει.

Ο Ιάσονας, ο οποίος πενθεί τον χαμό της Μαργέτας, βρίσκει δύσκολο να δεχτεί την απόφαση της γυναίκας του. Ενώ ψάχνει απεγνωσμένα για την Αλεξάνδρα, ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για αρπαγή των παιδιών.

Ο Μάρκος συλλαμβάνεται και φυλακίζεται, ενώ η Ευγενία και ο Ιάσονας ετοιμάζονται να καταθέσουν μήνυση εναντίον του για αρπαγή. Παράλληλα, ο Στέφανος επιστρέφει και έχει δυσκολίες με τη συμπεριφορά του γιου του.

Με αυτές τις εξελίξεις, η σειρά φαίνεται ότι παίρνει μια ακόμα πιο δραματική τροπή και υπόσχεται πολλές ανατροπές στα επόμενα επεισόδια.\\

Σε άλλα νέα,