Η Γη της ελιάς: Το πρόσωπο που ανατρέπει τα δεδομένα!

Η Γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η σειρά του Mega επιστρέφει αυτόν τον Σεπτέμβριο με στόχο να κατακτήσει την κορυφή για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Το νέο τρέιλερ που δημοσιεύτηκε, δίνει μια γεύση από το τι αναμένεται στη συνέχεια της ιστορίας. Στο τρέιλερ, βλέπουμε τη Βασιλική να βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο αλλά μια νέα φιγούρα που θα μας απασχολήσει πολύ στον τρίτο κύκλο, θα τη σώσει.

Τα επόμενα επεισόδια της Γης της ελιάς θα εστιάσουν στην Αρετή, η οποία είναι αποφασισμένη να διαλύσει τον Στάθη Καπερνάρο, τον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, από τα πρώτα επεισόδια. Η ανακάλυψη ότι ο Στάθης και η Ιουλία έχουν ένα παιδί μαζί συγκλονίζει την Αρετή και αυτή θα επιδιώξει την εκδίκησή της. Ανεξάρτητα από τον κίνδυνο που ενέχει, η Αρετή απελευθύνεται σε έναν οραματιστή για να πετύχει τον σκοπό της.

Παράλληλα, η Μαρίνα και ο Μάνος θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες και θα θρηνήσουν το μωρό τους λίγο πριν τη γέννηση. Ακόμα, η περιπέτεια της Βασιλικής θα αναστατώσει τον Μιλτιάδη, ο οποίος θα τη σώσει από βέβαιο κίνδυνο. Παρόλο που ο Μιλτιάδης είχε έρθει στη Μάνη με τον σκοπό να εκδικηθεί τη Χάιδω για το θάνατο του Βαφέα, δεν δίστασε να προσφέρει βοήθεια στη Βασιλική όταν αντιμετώπισε κίνδυνο.