626All Day

Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης στην Ανώπολη

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Η Innobatics, συνεχίζει την διοργάνωση σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης, στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης σειράς θεμάτων γύρω από την Υπεύθυνη Διαχείριση Ζωής.

Zούμε σε μια εποχή που οι προκλήσεις δείχνουν να υπερβαίνουν κατά πολύ τις δυνατότητες μας, δημιουργώντας μας περισσότερη αβεβαιότητα, ανησυχία και άγχος. Όποτε η πίεση είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που μπορούμε να αντέξουμε, η ζωή σταματάει να είναι πια απόλαυση και μετατρέπεται σε μάχη για επιβίωση.

Είναι δύσκολο να ελέγξουμε τους εξωτερικούς παράγοντες, όμως οι δυνατότητες ελέγχου και βελτίωσης του εαυτού μας είναι απεριόριστες. Προϋπόθεση για να το επιτύχουμε αυτό είναι η επίγνωση του ποιοί ακριβώς είμαστε, που βρισκόμαστε, πού θέλουμε να πάμε, τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ποιές δυνάμεις μπορούμε να κινητοποιήσουμε σε αυτή μας την προσπάθεια. Όσο μεγαλύτερη είναι η αυτογνωσία μας, τόσο πιο καθαρή θα είναι η κρίση μας και πιο συνειδητά, πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη διαύγεια και ασφάλεια θα κινηθούμε προς τον προορισμό μας.

Σε αυτό το διήμερο διαδραστικό σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν απλές τεχνικές αναστοχασμού που ξεκλειδώνουν και ενεργοποιούν την κριτική ικανότητα του μυαλού. Θα δημιουργήσουν την προσωπική τους πυξίδα και θα περιπλανηθούν στον δικό τους οδικό χάρτη που θα δείχνει καθαρά πού βρίσκεται ο πραγματικός τους βορράς. Θα θυμηθούν πώς έχουν φτάσει μέχρι εδώ, θα αντιληφθούν καθαρά πού ακριβώς βρίσκονται τώρα, θα συνειδητοποιήσουν προς τα πού θέλουν να πάνε στο μέλλον.

Θα διδαχτούν την αξία του σχεδιασμού της ζωής, τη σπουδαιότητα της ανάληψης ευθύνης, τη σοφία που έρχεται μέσα από τον αναστοχασμό και τη συνειδητοποίηση, την ενέργεια που δημιουργούν το νόημα και ο σκοπός, καθώς και τη σημασία της ψυχικής ανθεκτικότητας και ισορροπίας. Παράλληλα, θα γράψουν και τις πρώτες σελίδες του βιβλίου της ζωής τους και θα φύγουν με αρκετή έμπνευση ώστε να μπορέσουν να το συνεχίσουν!

Το ύφος του σεμιναρίου που βασίζεται στις αρχές του Coaching, της Θετικής Ψυχολογίας και της Κοινής Λογικής θα είναι απλό, χαλαρό και κατανοητό, σε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον. Θα κινηθεί μέσα στα συναισθηματικά όρια της διασκέδασης, του προβληματισμού, της χαλάρωσης, ίσως και της νοσταλγίας!

Το διήμερο workshop θα πραγματοποιηθεί Σάββατο και Κυριακή 21-22/10/17, από 10:00 έως 15:00, στο Dali Cafe, Ανώπολη, στο δρόμο προς Watercity.

Το κόστος συμμετοχής και για τις δύο μέρες είναι 80 ευρώ/άτομο.

EARLY BIRD: Για όσους κλείσουν τη θέση τους έως και την Κυριακή 15 Οκτώβρη, η τιμή διαμορφώνεται στα 60 ευρώ.

Εάν ενδιαφέρεστε για κράτηση θέσης ή για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο facebook ή email στο innobatics@gmail.com