Δείτε με ποιους από το Ηράκλειο η Φώφη ετοιμάζει... "ρήξη με το πολιτικό κατεστημένο"! (φωτο)

φωφη- πασοκ

Εντάξει, το ότι η Φώφη νομίζει ότι απευθύνεται σε ανθρώπους χωρίς μνήμη και κρίση, είναι δεδομένο και γνωστό. Γι αυτό και χθες από το Ηράκλειο, όπου έκανε την προεκλογική της ομιλία για τις εκλογές στον φορέα της κεντροαριστεράς, κατηγόρησε τη σημερινή κυβέρνηση ότι ξεπούλησε τη δημόσια περιουσία και την εθνική ανεξαρτησία, ότι, περίπου, δηλαδή, αυτή έβαλε τη χώρα στα μνημόνια! Ή ότι ο πασοκοκρατούμενος δημόσιος τομέας των αλήστου μνήμης κλαδικών, είναι λάφυρο της σημερινής κυβέρνησης!

Αυτά να της τα συγχωρήσει κάποιος, συνειδητοποιώντας ότι η Φώφη, που συνταξιοδοτήθηκε στα 40 και κάτι από την εθνική Τράπεζα, έχει αγωνία και άγχος για την εκλογή.

Αλλά πώς θα κάνει κανείς ότι δεν ακούει τα περί "πολέμου με το κατεστημένο της πολιτικής", βλέποντας φωτογραφίες από την ομιλία της χθες βράδυ στο Ηράκλειο; Αν αυτό δεν είναι το κατεστημένο της πολιτικής στο Ηράκλειο (και μερικοί ακόμα που δεν θα μπορούσαν να είναι εκεί), τότε να ξαναμάθουμε την έννοια της λογικής!

Δείτε φωτογραφίες του Κώστα Μεταξάκη από το IMAGE PHOTO SERVICES (πατήστε πάνω στις φωτο να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος)

φωφη- πασοκ 1 φωφη- πασοκ