Ο... "είδα φως και μπήκα", περιφερειάρχης Κρήτης!

αρναουτακης

Συνεχίζει να γυρίζει την Κρήτη και να αποποιείται κάθε ευθύνης για τον θανατηφόρο ΒΟΑΚ ο καταπράσινος (όσα βολικά σακάκια κι αν επιχειρεί κατά καιρούς να αλλάξει) περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης. Το έκανε και χθες βράδυ στον Άγιο Νικόλαο, όπου συνάντησε δημάρχους, εκπροσώπους φορέων και άλλους.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η περιφέρεια, "ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο θέμα της έλλειψης μελετών αποδίδοντας διαχρονικές ευθύνες ενώ άσκησε κριτική στην κεντρική εξουσία για την μη εκχώρηση αρμοδιοτήτων στην Περιφέρεια για τον ΒΟΑΚ".

Και συνέχισε:

"Αν είχαμε εμείς τις αρμοδιότητες από το 2011 όλες οι μελέτες σήμερα θα ήταν ολοκληρωμένες και πληρωμένες"!

Είναι φανερό ότι όσο πλησιάζουν οι περιφερειακές εκλογές, κι εφόσον διακρίνει κλειστές κομματικές πόρτες, θα ανεβάζει τους τόνους αλλά και τις δραστηριότητές του, εγκαινιάζοντας ακόμα και... αρτοκλασίες.

Και ειδικά για τον ΒΟΑΚ, όσο πληθαίνουν τα θύματα, θα ρίχνει επί δικαίων και αδίκων την κατάρα του! Χωρίς να εξηγεί, βεβαίως, αν ο Σταύρος Αρναοουτάκης που συμμετέχει εδώ και πάνω από 20 χρόνια με τα πράσινα σακάκια σε θέσεις δημάρχου, ευρωβουλευτή, βουλευτή, (αρμόδιοι) υφυπουργού και περιφερειάρχη, είναι κάποιος άλλος Σταύρος Αρναουτάκης με τον οποίο απλώς εκείνος έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο...

Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, αν θεωρεί ότι εκείνος απλά είδε φως και μπήκε και δεν έχει καμιά ευθύνη, όπως του είπε προ ημερών μετά από ανάλογη τοποθέτηση "περί ανεύθυνου", ο πρώην βουλευτής, Νίκος Κοκκίνης...

Candiot