Τεράστια οργή για διευθυντή χριστιανικού σχολείου - Συμβούλεψε μαθητή που βιάστηκε να μην το πει σε κανέναν!

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Τεράστια οργή στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκαλεί η αντίδραση διευθυντή ιδιωτικού χριστιανικού σχολείου στο Τενεσί των ΗΠΑ, ο οποίος φέρεται να συμβούλεψε μαθητή του ο οποίος κακοποιήθηκε σεξουαλικά να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν.

Σύμφωνα με τον Independent η μητέρα του θύματος στη μήνυση που υπέβαλε αναφέρει πως ο γιος της έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης από τα μεγαλύτερα παιδιά του σχολείου πριν από περίπου δύο χρόνια, ωστόσο όταν ζήτησε τη βοήθεια της διεύθυνσης της Ακαδημίας Μπρέντγουντ , ο διευθυντής τον συμβούλεψε να μην πει σε κανέναν τίποτα, λέγοντας μάλιστα ότι ως καλός χριστιανός όφειλε να «γυρίσει και το άλλο μάγουλο» γιατί όλα για κάποιο λόγο γίνονται με βάση το θέλημα του Θεού.

Η γυναίκα στη μήνυσή της τονίζει πως το διάστημα 2014-2015 μια ομάδα εφήβων ηλικίας 14-15 ετών είχαν βάλει στο στόχαστρο τον 12χρονο τότε γιο της. Όλα ξεκίνησαν στα αποδυτήρια, όπου τον στρίμωχναν και προέβαιναν σε άλλες ανήθικες πράξεις που δεν χωρά καν ο ανθρώπινος νους.

Η κατάσταση άρχισε να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις με έναν από τους έφηβους να βιάζει τελικά το γιο της καταγγέλουσας, κάτι που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν οι επικεφαλής του σχολείου έπαιρναν σοβαρά την υπόθεση και έπαιρναν τα μέτρα τους ώστε να προστατέψουν το θύμα.

Κουτί Πανδώρας