Οι απειλές στον Φ. Βατσινά και η προσφυγή στην εισαγγελία λίγες μέρες πριν την καταστροφή της επιχείρησής του (φωτο)

Βατσινάς

Μόλις λίγα 24ωρα πριν από την πυρκαγιά - με υποψίες εμπρησμού, καθώς ξέσπασε από τρία σημεία- που κατέστρεψε το εργοστάσιο των αδελφών Βατσινά, ο Φανούρης Βατσινάς φερόταν αποφασισμένος να απευθυνθεί στην εισαγγελία Ηρακλείου για δημόσιες απειλές που δέχτηκε από σελίδα στο facebook, ο χρήστης της οποίας χρησιμοποιεί ψευδώνυμο.

Ο Φανούρης Βατσινάς βρέθηκε στο στόχαστρο επίθεσης και απειλών της συγκεκριμένης σελίδας με την άλλοτε ιδιότητά του, δηλαδή της συμμετοχής στην πρώτη ομάδα των μετόχων του Candianews, αλλά όχι μόνο, καθώς οι επιθέσεις ήταν γενικότερες και αφορούσαν στις ευρύτερες επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Η συγκεκριμένη σελίδα με το ψευδώνυμο "Νίκος Πετρόπουλος", εδώ και καιρό υβρίζει, συκοφαντεί και απειλεί το Candianews και τα στελέχη του, ακόμα και όποιον "τολμά" να διαφημιστεί στο site! Στόχος να απαξιώσει το Candianews και κάθε τι που σχετίζεται με αυτό. Έτσι, μετά τις καθημερινές πολλαπλές, συκοφαντικές και απειλητικές επιθέσεις στον διαχειριστή του, άρχισε τις επιθέσεις στον Φανούρη Βατσινά, κάνοντας λόγο για απίστευτα πράγματα και απειλώντας με "τιμωρία".

Μετά τις αναρτήσεις, ο Φανούρης Βατσινάς συμβουλεύτηκε δικηγόρους και αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ήταν μόλις 2-3 ημέρες πριν την καταστροφή της οικογενειακής επιχείρησης.

Για να πάρετε μια ιδέα, από την τελευταία ανάρτηση της σελίδας

πετροπ

 

Δείτε: Στάχτες το εργοστάσιο των αδελφών Βατσινά...- Ολοκληρωτική καταστροφή