Απ' τα άγραφα!- Από το ΠΑΣΟΚ και τον Κουράκη έγινε βουλευτής των ΑΝΕΛ, αλλά το έχει... κρυφό και μας πάει στα δικαστήρια για... συκοφαντία! (εικόνα)

μακαρώνας- ορκωμο

Ο Γρηγόρης Μακαρώνας, συνεργάτης και σήμερα του άλλοτε δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του, τελευταίος αντιδήμαρχος ολίγων ημερών της περιόδου Κουράκη, και, στη συνέχεια, βουλευτής 2- 2,5 μηνών των ΑΝΕΛ, μας οδηγεί στα δικαστήρια επειδή... είχαμε γράψει ότι θα ενταχθεί στου ΑΝΕΛ!

Μάλιστα η δίκη ορίστηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2017 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, με κατηγορούμενο για συκοφαντική δυσφήμηση τον υπεύθυνο του Candianews, Αλέκο Ανδρικάκη!

Τώρα, πώς γίνεται το σχόλιο για το οποίο μας έχει μηνύσει να επιβεβαιώνεται πλήρως από τις εξελίξεις και την πορεία του κ. Μακαρώνα και παράλληλα να μας ασκείται δίωξη για συκοφαντική δυσφήμηση, πραγματικά είναι περίεργο...

Τί είχαμε γράψει; Ότι προσχωρούσε τότε στους Ανεξάρτητους Έλληνες.  Την επομένη μας πήρε και άρχισε το υβρεολόγιο, για να "διαψεύσει" ότι συνέβη στη συνέχεια.

Ε, ότι έγινε βουλευτής των ΑΝΕΛ, όπως ακριβώς γράψαμε, για να τον... "συκοφαντήσουμε", μάλλον δεν το κατέθεσε ως στοιχείο στη δικογραφία!

μακαρ 1

 

μακαρώνας- ορκωμοσία

Από την ορκωμοσία του ως βουλευτή των ΑΝΕΛ, στις 7 Ιουλίου 2015

Μας μήνυσε όμως και για ένα ακόμη λόγο: για σχόλιο που γράφηκε κάτω από το δικό μας κείμενο, με το οποίο πολίτης τον κατηγορεί για διάφορα. Κι εμείς κατηγορούμαστε για συκοφαντία, λες και τα σχόλια που γράφονται εκφράζουν τις απόψεις μας!

μακαρ

 

Δείτε ακόμα

Από τον Κουράκη, στον... Καμμένο!

Οι απειλές και οι ύβρεις του Γρ. Μακαρώνα!

Ορκίστηκε ο Γρηγόρης Μακαρώνας στη θέση του Κώστα Δαμαβολίτη