Η πορεία από το σκότος, μέσω της νύχτας, με προορισμό το σκότος...

σκοτάδι (2)

ΑΛΕΚΟΣ ΑΝΔΡΙΚΑΚΗΣΤου Αλέκου Α. Ανδρικάκη

andrikakisalekos@gmail.com

Όποτε έχουμε ένα δικαστήριο με κάποιο "σπουδαίο" του συστήματος ή γίνονται ή προαναγγέλλονται αποκαλύψεις, κάποιος παρακεντές αυτού του συστήματος (καλοταϊσμένος από αυτό) βγαίνει να συκοφαντήσει και να κάνει το σόου του σε βάρος μου.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, στη δίκη με Κουράκη, ένας διαφημιστής της κακιάς ώρας που κάνει το "δημοσιογράφο", επίσης της κακιάς ώρας, έβγαινε και με έγραφε "πλαστογράφο", όπως με κατηγορούσε ο πρώην δήμαρχος. Αλλά δε βγήκε να γράψει το παραμικρό όταν το δικαστήριο με δικαίωσε πανηγυρικά και, αντιθέτως, αποφάνθηκε ότι λειτούργησα κατά το νόμο και τη δεοντολογία και ότι ο Κουράκης είχε παρανομήσει, αλλά τα αδικήματα είχαν παραγραφεί πλέον.

Ακολούθησαν ανάλογες επιθέσεις στις αγωγές του Αυγενάκη. Αύριο εκδικάζεται μια ακόμα μήνυση του γραμματέα της ΝΔ, ενώ τις προηγούμενες μέρες παρουσιάσαμε διάφορα στο Candianews (δράση χρυσαυγιτών, νυχτερινά μαγαζιά, η κηδεία - σόυ Μητσοτάκη με πλαλοθιές και Αυγενάκη). Έτσι ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook (να υπήρχαν και τα κότσια...) πίσω από το οποίο κρύβεται γνωστό λαμόγιο της "επιχειρηματικής ενημέρωσης" του Ηρακλείου, εξαπολύει εδώ και μέρες βρώμικες προσωπικές σε βάρος μου επιθέσεις, λέγοντας ξεκάθαρα ότι "δεν μπορεί να είμαι τιμητής των πάντων" (δηλαδή, του Κουράκη, του Αυγενάκη, του Κεγκέρογλου, του Μητσοτάκη, της ΝΔ). Και χρησιμοποιεί όχι μόνο υβριστικές και σεξιστικές σε βάρος μου αναφορές, αλλά και αστεία "επιχειρήματα" του τύπου ότι "είμαι κακός επειδή όλοι αυτοί με πάνε στα δικαστήρια", ή ότι στο παρελθόν συνεργάστηκα με κάποιον επιχειρηματία ή επειδή ήμουν σύμβουλος του Ασλάνη την περίοδο που τα έβαλε με τον Σημίτη και το ΠΑΣΟΚ! Ακόμα, επειδή κάποιος με κατηγόρησε ότι μέσα στην κρίση (2014-15) δεν πήρε από το Candianews μισθό το μήνα... 1.800 ευρώ και μας πήγε στα δικαστήρια!
Δεν θα με απασχολούσε το θέμα - συνήθισα άλλωστε πλέον- όμως επειδή με ενοχλεί η ανωνυμία (το ψεύτικο προφίλ) μέσα από το οποίο μπορεί κάποιος να συκοφαντεί, να υβρίζει και να προκαλεί στο όνομα του "δικαίου", όταν μάλιστα γνωρίζεις τί λαμόγιο του κερατά και τι αρπαχτικό είναι αυτός, κι επειδή με ενημερώνουν ότι έχει εμπλέξει και άλλα πρόσωπα στην ανηθικότητά του (που του έχουν απαντήσει φυσικά) αλλά και τα χρονολόγια πολλών φίλων, αναγκάζομαι να κάνω αυτή την ανάρτηση. Και να μάθει ο γνωστός "ανώνυμος" ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν εκβιάζουν όπως αυτός έναντι χρημάτων για να μη βγάλουν στα φόρα. Αλλά μπορούν να αφήνουν μέσα στην κρίση (2013) και τις 50.000 ευρώ - την αποζημίωση από την "Πατρίδα" μετά τη σύγκρουση για τον Κουράκη - για τους συναδέλφους που έμειναν πίσω. Ή να απορρίπτουν διαφημίσεις πολυεθνικών που χτυπούν την τοπική αγορά, όπως των Lidl.
Όσο κι αν σου είναι ξένο στη λογική και την ηθική σου, λαμόγιο,υπάρχουν και τέτοιες νοοτροπίες.

Δείτε ακόμα

Διπλή δικαστική δικαίωση για τον Α. Ανδρικάκη- Απορρίφθηκε η αγωγή Κουράκη, εισαγγελικό πόρισμα αποδίδει παρατυπίες στη διαχείρισή του- "Θεμιτή κριτική, δεν υπερέβη το μέτρο" (δείτε την απόφαση)

Με 15 ευρώ στην τσέπη, τα πιο ακριβά του κόσμου...- Μερικές αλήθειες, 3,5 χρόνια μετά

Επειδή οι καιροί είναι πονηροί!- Μια πρόταση από τα Lidl προς το Candianews και η απάντησή μας (εικόνες)

Ενοχλούνται και κάνουν... bullying!- Μπαράζ απειλών και επιθέσεων σε βάρος του Candianews, λόγω ΧΑ, νυχτομάγαζων και... Μητσοτάκη!

Αυγενάκης... μαινόμενος!- 48 ώρες μετά τη δεύτερη αγωγή, οδηγεί τον Α. Ανδρικάκη σε νέα δίκη, στις 8 Ιουνίου! (εικόνες)