Κρήτη: Παλιοί του σύντροφοι τιμούν τον άνθρωπο και αγωνιστή Μ. Σπυριδάκη, που "έφυγε" ξαφνικά- Ανάμεσά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

spyridakis-michalis

Για χρόνια συνυπήρξαν με τον αείμνηστο Μιχάλη Σπυριδάκη στις οργανώσεις και τα όργανα του ΚΚΕ στην Κρήτη. Στη συνέχεια ο καθένας πήρε το δρόμο του. Δεν σταμάτησαν όμως ποτέ να τον εκτιμούν για το ήθος, τους αγώνες, την αγωνιστικότητά του. Και αυτή την ώρα της μεγάλης οδύνης για τον ξαφνικό χαμό του, τιμούν τη μνήμη του με μια κοινή δήλωση και την κατάθεση δωρεάς στην "Ηλιαχτίδα".

Ανάμεσα σε εκείνους που υπογράφουν το κείμενο είναι και δυο από τους βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, η Βάλια Βαγιωνάκη και ο Αντώνης Μπαλωμενάκης, που υπήρξαν σύντροφοί του στο ΚΚΕ.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας για τον απροσδόκητο θάνατο του παλιού μας συναγωνιστή και συνεργάτη Μιχάλη Σπυριδάκη.

Η κοινή δράση για χρόνια στην Κρήτη έχει δημιουργήσει ακατάλυτους δεσμούς ώστε να τον θυμόμαστε με αγάπη, για το ήθος και τη μεγάλη αγωνιστικότητά του.

Στη μνήμη του καταθέτουμε το ποσό των 500 € στο Σύλλογο Ηλιαχτίδα.

Βαγιωνάκη Βάλια, Γαλενιανός Γιώργος και Αργυρώ, Ιακωβίδου Λέλα, Κόμης Γιώργος και Διαμάντα, Κουνενάκης Δημήτρης, Μπαλωμενάκης Αντώνης, Μπομπολάκης Γιάννης, Μπομπολάκης Μανόλης, Νισταζάκης Γιάννης, Ρουμελιωτάκης Μανόλης, Σταθάκης Γιάννης, Σμυρνάκη Αγγέλα, Φορτσάκης Γιάννης και Μαίρη.

 

Δείτε ακόμα

Ηράκλειο: "Έφυγε" ο γιατρός Μιχάλης Σπυριδάκης, επικεφαλής για χρόνια του ΚΚΕ στην Κρήτη