Το ¨ροζ ¨βίντεο που οδήγησε στην εκτέλεση της ερωμένης του Κιμ Γιονγκ Ουν

EF70182EC725B2C0002B8D0FBB401FC0

Ο  ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε στο εκτελεστικό απόσπασμα την πρώην φιλενάδα του και τραγουδίστρια, Χιόνγκ Σονγκ Γουόλ, καθώς και άλλα μέλη του συγκροτήματος «Unhasu Orchestra», γιατί εμφανίστηκαν σε πορνοταινία.
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η Hyon Song-wol, γνωστή τραγουδίστρια στη Βόρεια Κορέα, εκτελέστηκε δημόσια μαζί με μουσικούς της ..... με πολυβόλο
http://www.youtube.com/watch?v=U3WzelqhfFE#t=48 

«Sex tape» χαρακτήρισαν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης το βίντεο, στο οποίο τρεις Κορεάτισσες, ανάμεσά τους η πρώην ερωμένη του Βορειοκρεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, φορώντας κορμάκι και καλσόν χορεύουν υπό τον ήχο δυτικής μουσικής και στο οποίο, σύμφωνα με τις φήμες, στηρίχθηκε ο πρώην εραστής της για να δικαιολογήσει την εκτέλεσή της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Σύμφωνα με την νοτιοκορεάτικη εφημερίδα «Chonsun Ilbo», ο 30χρονος Κιμ Γιόνγκ Ουν, κληρονομικώ δικαίω ηγέτης του τελευταίου σταλινικού καθεστώτος στον κόσμο,  και η Σονγκ Γουόλ διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις τα τελευταία 10 χρόνια, παρά τις αντιδράσεις του πατέρα του, και του γεγονότος  ότι και οι δυο ήταν παντρεμένοι, με άλλους. Φημολογείται επίσης ότι ο βορειοκορεάτης δικτάτορας παρευρέθηκε λίγες ημέρες πριν από την τραγική εκτέλεση σε συναυλία που έδωσε το συγκρότημα της αγαπημένης του, στην Πιονγιάνγκ.

Μία εφημερίδα της Νότιας Κορέας είχε δημοσιεύσει ότι η γυναίκα εκτελέστηκε επειδή συμμετείχε σε πορνογραφικά βίντεο. Αναφέρθηκε ότι μόνοι τους δημιουργούσαν sex tapes και στη συνέχεια πουλούσαν τα βίντεο αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη.